8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE LİSELERİ TANITIM GEZİSİ DÜZENLENDİ

12.10.2023 79

8.sınıf öğrencilerimizin ilimizdeki liseleri tanımaları, okul tercihlerinde kolaylık sağlamaları, hedef belirlemeleri ve motivasyon sağlamaları amacı ile liseleri tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

Öğrencilerimiz Niğde Fen Lisesi, Bor Fen Lisesi, Yunus Emre Anadolu Lisesi, Atatürk anadolu Lisesi'nin yaptıkları çalışmaları, sosyal ve fiziki koşullarını detaylı bir şekilde öğrendikten sonra okul rehberlik öğretmenlerine merak ettikleri soruları sorma fırsatı yakalamışlardır. Öğrencilerimiz liseleri daha iyi tanıyarak, sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme fırsatı elde ettmişlerdir. Yapılan gezi öğrencilerimizin hedeflerine ulaşma motivasyonlarını arttırarak süreci daha iyi yönetmelerine hizmet edecektir.

12-10-2023